F1: Ο Πρόεδρος μιλάει …

O Montezemolo έστειλε επιστολή στην Scuderia

  • -
  • -

Επιστολή σε όλα τα μέλη της Scuderia έστειλε ο Πρόεδρός της Luca di Montezemolo. Ο Monte κάνει μια προσπάθεια να ανυψώσει το ηθικό της για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. «Το πρωτάθλημα είναι στα χέρια μας», είπε ο Monte και συνέχισε : «Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανοιχτό μέχρι στιγμής, και δεν υπήρχε μια πολύ δυνατή ομάδα».

 

Είναι γεγονός ότι στους 5 πρώτους αγώνες είχαμε 5 διαφορετικούς νικητές από 5 διαφορετικές ομάδες. «Μια σειρά από καταστάσεις και η δουλειά που έχει γίνει εδώ για να βελτιώσουμε το μονοθέσιο, όπως και η μεγάλη ικανότητα του Alonso, μας έφερε στο σημείο να ηγούμαστε στο πρωτάθλημα μετά από 5 αγώνες. Πρέπει να χτίσουμε σε αυτό, με τον κάθε ένα από μας να δίνουμε το καλύτερο στην έδρα μας (σσ. το εργοστάσιο) και την πίστα, μαζί με αυτούς και τον Massa ο οποίος πρέπει να φέρει τα αποτελέσματα που περιμένουμε από αυτόν», τόνισε.

 

«Γνωρίζω από τον Domenicali, με τον οποίο είμαι σε συνεχή επαφή, πόσο σκληρά εργάζεστε. Για αυτό είμαι σίγουρος, αλλά και για το γεγονός ότι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εμάς, από τις δικές μας ικανότητες, από την δική μας έμπνευση, την αφοσίωση και την επιθυμία να δείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι», έκλεισε ο Montezemolo.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...