F1: Παρελθόν τα προβλήματα ελαστικών στην Mercedes GP;

Αισιοδοξία στην ομάδα της Mercedes GP

  • -
  • -

Μεγάλη αισιοδοξία υπάρχει στην ομάδα της Mercedes GP. Ο λόγος είναι ότι μάλλον βρήκαν την αιτία και διόρθωσαν το πρόβλημα που υπήρχε με την μεγάλη φθορά των ελαστικών στους δυο πρώτους αγώνες.

 

«Από τον τελευταίο αγώνα στην Μαλαισία και μετά, η ομάδα έκανε ανάλυση για την χρήση των ελαστικών από τους δυο πρώτους αγώνες και είδαμε πώς θα μπορούσαμε να το βελτιώσουμε. Το Κινέζικο GP θα μας δώσει απαντήσεις για την πρόοδό μας, παρόλο που οι καιρικές συνθήκες και τα χαρακτηριστικά της πίστας θα είναι διαφορετικά τόσο από την Μελβούρνη όσο και από την Μαλαισία», είπε ο Norberg Haug.

 

Στην πίστα της Κίνας έχουμε μια πολύ μεγάλη ευθεία μήκους 1170 μέτρων, κάτι που αντιστοιχεί στο 20% του γύρου. Τώρα αναμένουμε να δούμε εάν η βελτίωση που βρήκαν οι μηχανικοί της ομάδας θα μπορέσει να μετατραπεί και βελτίωση των χρόνων στην πίστα. Στα προκριματικά η ομάδα, σε συνδυασμό με το σύστημα DRS και το W-Duct, θα είναι πολύ δυνατή, και θα πρέπει να κάνει κάτι ανάλογο και στον αγώνα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Lotus και RBR παραμονεύουν να ασκήσουν έφεση για οποιοδήποτε αποτέλεσμα δεν τους «συμφέρει» λόγω της διένεξης για το σύστημα W-Duct της Mercedes.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...