F1: Νιώθει άνετα στην ομάδα ο Kimi

  • -
  • -

Μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις μέχρι στιγμής του πρωταθλήματος είναι ο Kimi Raikkonen. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 επέστρεψε στην F1 μετά από 2 χρόνια στο WRC και με τους δυο αγώνες που έχει κάνει έχει κερδίσει τους φιλάθλους.

 

«Πιστεύω ότι είχαμε ένα ενθαρρυντικό ξεκίνημα. Ήταν λίγο εκνευριστικό κάποιες φορές με τα προβλήματα που είχαμε στο σασί, το πρόβλημα στα προκριματικά στην Αυστραλία και την αλλαγή κιβωτίου στην Μαλαισία, αλλά δείξαμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίζουμε κάθε πρόβλημα και να γυρνάμε πιο δυνατοί», είπε ο Raikkonen σε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

 

Κάποιοι χαρακτήρισαν την επανεμφάνισή του και τις αντιδράσεις του σαν την επιστροφή ενός «νέου» Kimi : «Όχι, είμαι ο ίδιος που ήμουν και πρώτα. Ίσως ο κόσμος με βλέπει πιο χαλαρό, αλλά νομίζω είναι κάτι που εξαρτάται από την ομάδα. Είναι διαφορετική η ατμόσφαιρα από ότι έχω ζήσει μέχρι στιγμής. Όλοι είναι πολύ ανοιχτοί, δεν είναι πιεσμένοι, αλλά δουλεύουν πολύ σκληρά και ρίχνουν βάρος στην λεπτομέρεια. Είμαι χαλαρός κάτι που μου δίνει την δυνατότητα να αφοσιώνομαι στο αγωνιστικό μέρος»

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...