F1: Εκτός Williams ο Adam Parr

«Έφαγε» το κεφάλι του …

  • -
  • -

Εκτός της Williams βρίσκεται πρακτικά ο Adam Parr. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας ο Βρετανός μέχρι πρότινος αντικαταστάτης του Sir Frank Williams δεν θα βρίσκεται στην ομάδα από τις 30 Μαρτίου αφού υπέβαλε την παραίτησή του.  

 

Τι έγινε όμως και είχαμε αυτή την εξέλιξη; Το όλο σενάριο παίχτηκε γύρω από το Concorde Agreement. Ασφαλείς πληροφορίες του Motorsport Total αναφέρουν ότι ο Bernie Ecclestone είχε καλέσει τον Sir Frank Williams μόνο του για συνομιλίες στο Λονδίνο και αυτός εμφανίστηκε μαζί με τον Adam Parr. O Bernie Ecclestone δεν «τα βρίσκει» γενικώς με τον Adam Parr και αποφάσισε την συμφωνία που ήθελε να δώσει στην Williams να την πάρει η Force India. Με στόχο να πάρει και η Williams μια καλή και «εύκολη» συμφωνία αποφάσισε να «θυσιάσει» τον Adam Parr.

 

Άμεσος αντικαταστάτης του Adam Parr είναι ο Nick Rose (πρώην Chief Financial Officer της DIAGEO). Πλέον έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση μέσα στην ομάδα από την στιγμή που ο Adam Parr δεν είχε και πολλούς οπαδούς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...