F1: Δεν βλέπουν βάθρο στην Ferrari

Τουλάχιστον για την αρχή της σαιζόν

  • -
  • -

Τα νέα είναι άσχημα για την ομάδα της Ferrari. Το νέο μονοθέσιο δεν είναι τόσο καλό σε αυτή την φάση όσο θα ήθελαν στην Ιταλική ομάδα. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Pat Fry παραδέχθηκε ότι δεν πιστεύει η ομάδα να είναι ανταγωνιστική στην αρχή του πρωταθλήματος, ώστε να ανέβει σε βάθρο.

 

Ερωτηθείς για το που βρίσκεται η ομάδα και εάν πρέπει να αποκλείσουμε τα βάθρα σε αυτή την φάση ο Fry ήταν κατηγορηματικός : «Προς το παρόν θα έλεγα ναι. Αλλά πιστεύω ότι είμαι πάντα λίγο απαισιόδοξος. Είμαι απογοητευμένος από την απόδοσή μας σε αυτή την φάση. Πιστεύω ότι έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε. Η αλλαγή που κάναμε στην θέση των εξατμίσεων μας έφερε λίγο πίσω και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε», είπε ο Fry.

 

Γεγονός είναι ότι η Ferrari έχει πολλά προβλήματα και δεν ρίχνει στάχτη στα μάτια των αντιπάλων της. Στις 18 Μαρτίου ξεκινάει το πρωτάθλημα στην Μελβούρνη και κάποιοι είναι πολύ πιο έτοιμοι από την Scuderia. Στόχος είναι να κρατηθεί επαφή με την κορυφή και να μην ρίξει από νωρίς λευκή πετσέτα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...