F1: O Petrov στην Caterham

Εκτός F1 ο Trulli

  • -
  • -

Εκτός της F1 θα μείνει ο Jarno Trulli. Ο Petrov βρήκε τα λεφτά των χορηγών που προσπαθούσε να πείσει και αντικαθιστά άμεσα τον Ιταλό. Η κίνηση αυτή δεν αποτελεί έκπληξη καθώς η θέση του Ιταλού ήταν εδώ και καιρό στον αέρα.

 

O Tony Fernandes είναι πολύ χαρούμενος και καλωσόρισε τον Petrov στην ομάδα και έδειξε μέσα από τις δηλώσεις του ότι η συνεργασία τους θα είναι για πολλά χρόνια. Από την άλλη ευχαρίστησε τον Trulli για την συνεισφορά του, τόνισε ότι η απόφαση που πήρε δεν ήταν εύκολη για την αντικατάστασή του, αλλά ότι ήταν καιρός για την ομάδα να ανοίξει νέο κεφάλαιο και ότι «o Vitaly είναι ο σωστός άνθρωπος για να βοηθήσει σε αυτό».

 

Και ο Petrov από την πλευρά του ήταν χαρούμενος για την συνεργασία αυτή. Τον τελευταίο καιρό προσπαθούσε να πείσει έναν από τους χορηγούς του να βάλει το ποσό που έλειπε ώστε να πάρει την θέση αυτή. Όλα έδεσαν και πλέον επιστρέφει στην αγωνιστική δράση. Όλα αυτά την στιγμή που ο Gascoyne ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν ο άρχοντας στην τεχνική διεύθυνση της ομάδας πήρε προαγωγή και αναλαμβάνει τεχνικός υπεύθυνος όλου του ομίλου της Caterham.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...