F1: Αυτή είναι η νέα Ferrari

  • -
  • -

Το σύνθημα στην Ferrari έδωσε ο Stefano Domenicali. Ο αφεντικό της ομάδας είπε ότι το μονοθέσιο θα κερδίζει από την αρχή της σαιζόν και ότι όπως όλες οι ομάδες έχουν 12 μέρες σκληρής δουλειάς. Αναφερόταν στα 4 σετ δοκιμών πριν από την έναρξη της σαιζόν.

 

Στην παρουσίαση που έγινε μέσω του διαδικτύου μάθαμε ότι η Santander θα μείνει μέχρι το τέλος του 2017 στην χορηγία της ομάδας. Οι δυο οδηγοί εξέφρασαν την σιγουριά τους ότι η ομάδα θα είναι δυνατή.

 

Κλειδί για την επιτυχία είναι η καλή αρχή. Είδαμε πολλές φορές στο παρελθόν ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Σχεδιαστικά η Ferrari ακολουθεί το σκεπτικό της Caterham και της Force India με το σκαλοπάτι στο ύψος των μπροστά ελαστικών. Αυτό γίνεται λόγω των νέων κανονισμών που βάζουν όριο 55εκ σε συγκεκριμένο σημείο του ρύγχους. Έτσι για να μπορέσουν να έχουν την αεροδυναμική με το μέρος τους κάνουν ψηλό το σασί και στο σημείο που επιβάλλεται το όριο, χαμηλώνουν απότομα το ρύγχος. Η McLaren στο μονοθέσιο που μας παρουσίασε δεν ακολούθησε το σκεπτικό αυτό. Μένει να δούμε ποιος έχει δίκιο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...