F1: Υπάρχουν εκκρεμότητες στο παζάρι των οδηγών

  • -
  • -

Μπορεί να υπάρχουν δοκιμές από Τρίτη αλλά υπάρχουν 2 θέσεις οδηγών που παίζονται ακόμα. Η μια είναι στην ομάδα της HRT και η δεύτερη είναι η θέση του Trulli στην Caterham. Θα πάρουμε την κάθε μια χωριστά.

 

Για την HRT o Liuzzi έχει συμβόλαιο για το 2012 και το 2013 αλλά η ομάδα χρειάζεται ρευστό. Παρόλο που έχουν κάθε πρόθεση να τιμήσουν το συμβόλαιό του, όπως φαίνεται ότι του είπαν, δεν θα μπορέσουν να πουν όχι στα 8 εκατ Ευρώ που φέρνει μαζί του ο Narain Karthikeyan από την Ινδική Tata. Με τα χρήματα αυτά θα αποζημιωθεί ο Liuzzi αλλά και θα μπορέσει να βοηθηθεί η ομάδα, ειδικά τη στιγμή που στο άλλο μονοθέσιο κάθεται ο Pedro de la Rosa ο οποίος δεν φέρνει χορηγία. Θα ήθελε ο de la Rosa από την άλλη να έχει τον Liuzzi δίπλα του ή θα προτιμούσε κάποιον οδηγό «πιο του χεριού του»; Βάλτε και αυτό στον λογαριασμό.

 

Τώρα όσον αφορά την περιβόητη περίπτωση του Trulli. O Ιταλός έχει συμβόλαιο με την Caterham. Ο Petrov είχε συμφωνήσει με την Caterham για να πάρει την θέση και το θέμα είχε φτάσει μέχρι το σημείο που έπρεπε να δείξει τα λεφτά του. Μιλάμε γύρω στα 12 εκ Ευρώ τα 4 από τα οποία θα πήγαιναν σαν αποζημίωση στον Trulli. Ο Ρώσος όμως μπόρεσε και εξασφάλισε μόλις τα μισά από ότι υπολόγιζε και αυτό γιατί κάποιος χορηγός του διστάζει σε αυτή την φάση. Για αυτό υπάρχει και η καθυστέρηση. Δεν έχει τελειώσει το θέμα όμως και μπορεί να τον δούμε τελευταία στιγμή να παίρνει την θέση του.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...