F1: Οι μάρτυρες στην υπόθεση Sutil

Αποκλειστικά στο GoCar.gr

  • -
  • -

Την Κυριακή μετά από το Κινέζικο GP του 2011, υπήρχε ένα περιστατικό σε νυχτερινό κέντρο στην Κινέζικη πρωτεύουσα. Στο κέντρο αυτό είχαμε τον σοβαρό τραυματισμό του Eric Lux, συνιδιοκτήτη της Genii Capital η οποία έχει την διοίκηση της Lotus F1.

 

Ο Eric Lux μετά το συμβάν πήγε στο νοσοκομείο όπου και του έγιναν 20 ράμματα στον λαιμό. Αυτός που προκάλεσε τον τραυματισμό ήταν ο τότε οδηγός της Force India, Adrian Sutil. Ο Γερμανός φέρεται ότι τραυμάτισε με σπασμένο ποτήρι τον Lux και στην συνέχεια έφυγε από το κέντρο. Ο Lux κινήθηκε νομικά εναντίων του οδηγού σε δικαστήριο του Μονάχου και στις 30 και 31 Ιανουαρίου και το GoCar ζήτησε και πήρε την λίστα των μαρτύρων που έχουν κληθεί να καταθέσουν από τις δυο πλευρές.

 

Μιλήσαμε με εκπρόσωπο του δικαστηρίου ο οποίος μας είπε ότι σαν μάρτυρες θα καταθέσουν οι Youssef Hammad, Jerome d`Ambrosio, Emma Brixton, Manfred Zimmermann και Eric Roger Lux. O Hamilton ήταν στην λίστα των μαρτύρων αλλά ζήτησε να εξαιρεθεί, κάτι που έγινε αποδεκτό. Μπορεί όμως να χρειαστεί να προσέλθει ανάλογα με την πορεία της δίκης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...