F1: Οι ειδήσεις που βγήκαν από την Ferrari

Σημαντικά πράγματα απο τον Domenicali

  • -
  • -

Πρώτη σημαντική μέρα χθες στο Wrooom και η Ferrari μας έδωσε ειδήσεις. Συνέντευξη στους δημοσιογράφους έδωσαν οι Stefano Domenicali και Luca di Montezemolo, ενώ σήμερα έχουν σειρά οι δυο οδηγοί της ομάδας. Τι μάθαμε λοιπόν …

Όπως είπαμε και χθες η Ferrari ανακοίνωσε την πρόσληψη των Steve Clark και Hirohide Hamashima. Ο πρώτος αναλαμβάνει επικεφαλής μηχανικός, αντικαθιστώντας ουσιαστικά τον Pat Fry ο οποίος με την σειρά του είναι πλέον τεχνικός διευθυντής. Ο Clark θα είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους δυο μηχανικούς αγώνα και τον τεχνικό διευθυντή. Ο Hamashima, πρώην τεχνικός υπεύθυνος της Bridgestone να ηγηθεί της ομάδας που θα είναι υπεύθυνη για την συνεργασία του σασί με τα ελαστικά. Αυτή η κίνηση έχει πολλά ερωτηματικά.

Μάθαμε ακόμα ότι η παρουσίαση της Scuderia θα γίνει στις 3 Φεβρουαρίου στο Maranello και θα πατήσει πίστα την ίδια ή την επόμενη εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν. «Το να μπούμε με άγχος στην σαιζόν δεν βοηθάει, οπότε δεν έχει νόημα να αισθανόμαστε πιεσμένοι», είπε ο Domenicali.

Είχαμε ακόμα και την τοποθέτηση του Domenicali για τον Felipe Massa : «Όπως μπορείτε να φανταστείτε αυτή είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για τον Felipe. Περιμένουμε πολλά από αυτόν και αυτός πολλά από τον εαυτό του. Ας είμαστε ρεαλιστές, είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για τον ίδιο και το μέλλον του. Θα κάνουμε τα πάντα για να τον βοηθήσουμε», είπε ο Αγωνιστικός Διευθυντής της Scuderia.

Τέλος μίλησε και για τις φήμες περί Kubica, όταν ρωτήθηκε για την πρόθεσή τους να είναι αυτός ο αντικαταστάτης του Massa : «Δεν ήταν στο πλάνο μας. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει φημολογία. Σίγουρα ο Robert είναι πολύ καλός οδηγός ο οποίος είχε πολύ σοβαρούς τραυματισμούς και στην φάση αυτή δουλεύει σκληρά για να μπορέσει να γυρίσει στον κανονικό ρυθμό ζωής. Έτσι πριν οποιαδήποτε σκέψη ή συζήτηση πρέπει να περιμένουμε να δούμε», είπε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...