F1: Ενδιαφέρουσα συνέντευξη Bernie Ecclestone

O Bernie μιλάει για τον Hamilton

  • -
  • -

Μια συνέντευξη του Bernie Ecclestone πάντα έχει ενδιαφέρον. Μπορεί πολλές φορές να δίνει συνεντεύξεις για να κάνει σαματά, αλλά αυτή που έδωσε στην Guardian έβγαλε κάποιες ειδήσεις.

 

Μιλώντας στον Richard Williams ο Bernie Ecclestone μίλησε για τον Lewis Hamilton και είπε : «Πιστεύω ότι είχε κάποια προσωπικά προβλήματα κατά την διάρκεια της χρονιάς, κάτι που τον επηρέασε σε μεγάλο βαθμό. Πολλά γίνονται με αυτά, και βασίζονται πολύ στους ανθρώπους που είναι γύρω σου και σε επηρεάζουν. Όταν τον πρόσεχε ο πατέρας του, ήταν κάτι περισσότερο από αυτό … και αυτό ήταν κάτι που δεν του ταίριαζε, έτσι χώρισαν. Δεν πιστεύω ότι εκτίμησε to πόσο πολύ τον βοήθησε ο πατέρας του»

 

Για την νέα εταιρία που τον μανατζάρει και η οποία έχει πελάτες τους David και Victoria Beckham, Jennifer Lopez, κλπ ο Bernie είπε : «Πιστεύω ότι είναι μια καταστροφή. Έχει την ευκαιρία να συναντήσει ανθρώπους που δεν θα τους είχε συναντήσει πιθανώς και που έχουν την λάθος επιρροή πάνω του»

 

Ο Ecclestone κατηγόρησε την απόφαση του Hamilton να καλέσει τον ράπερ Ice-T στο γκαράζ της McLaren κατά την διάρκεια του Καναδικού GP, κάτι που κατέγραψε ο ράπερ σε βίντεο και το ανέβασε στο YouTube. «Είναι λάθος μας γιατί τείνουμε να ενθαρρύνουμε τους VIP. Είναι καλό, όχι για αυτούς που μοχθούν, αλλά για τους χορηγούς που λέμε ‘Είδατε ποιον είχαμε εδώ;’. Ξεχνούν ότι έρχονται για να παρακολουθήσουν Formula1», είπε ο Bernie.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...