F1: Ο Grosjean δίπλα στον Raikkonen το 2012

Εκτός ο Petrov

  • -
  • -

Την δεύτερη ευκαιρία που περίμενε πήρε ο Romain Grosjean. Ο Γάλλος οδηγός θα αποτελεί μαζί με τον Kimi Raikkonen το οδηγικό δίδυμο της Lotus το 2012. «Το να οδηγείς δίπλα σε έναν πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή ο οποίος είναι πεινασμένος και ο οποίος επιστρέφει στην F1 θα είναι μια μεγάλη εμπειρία και σίγουρα θα με βοηθήσει ώστε να ανεβάσω τον πήχη της απόδοσής μου», είπε ο Grosjean.

 

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Gerard Lopez είπε : «Μόλις την προηγούμενη βδομάδα είπα ότι η ομάδα είναι στην αρχή ενός νέου κύκλου. Ανακοινώνοντας τον Romain σαν οδηγό μας δίπλα στον Kimi είναι κάτι το συναρπαστικό και θα μας βοηθήσει στον στόχο που έχουμε βάλει για να επιστρέψουμε στην κορυφή».

 

Με την ανακοίνωση αυτή ο Senna και ο Petrov δεν αποτελούν πλέον κομμάτια της ομάδας. Ο Πρόεδρος της ομάδας Eric Boullier είπε από την δική του πλευρά : «Μείναμε εντυπωσιασμένοι από τις ελεύθερες δοκιμές που συμμετείχε στο Abu Dhabi και στην Βραζιλία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Vitaly Petrov και τον Bruno Senna για την συνεισφορά τους στην απόδοση της ομάδας φέτος και τους εύχομαι ότι καλύτερο για το μέλλον»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...