F1: Κανένα πρόβλημα από την μεριά μας, λέει η Pirelli

Και πλέον το «φταίξιμο» πάει στην RBR

  • -
  • -

Το θέμα συζήτησης στο Abu Dhabi ήταν ασφαλώς αυτό που κυριάρχησε μετά από τον αγώνα. Το «κλατάρισμα» του ελαστικού του Vettel συζητήθηκε περισσότερο ίσως και από την νίκη του Hamilton. Η ομάδα της RBR και η Pirelli προσπάθησαν να βρουν την λύση του μυστηρίου. Με σημερινή της ανακοίνωση η Pirelli τόνισε ότι από την πλευρά της δεν φάνηκε κάποιο κατασκευαστικό πρόβλημα στο ελαστικό.

 

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Pirelli, Paul Hembery, είπε : «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι δεν βρέθηκε κάποιο κατασκευαστική αιτία στο κλατάρισμα του ελαστικού του Vettel στον αγώνα του Abu Dhabi, ένα συμπέρασμα το οποίο το είδαμε σε συνδυασμό με την Red Bull Racing μετά από λεπτομερή έλεγχο και ανάλυση από το ελαστικό που είχε απομείνει. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τα θραύσματα που πιθανώς να υπήρχαν αλλά εξετάζοντας την πίστα δεν είδαμε κάποιο αποδεικτικό στοιχείο».

 

Πλέον τον λόγο έχει η ομάδα με τα μάτια να στρέφονται στις εξατμίσεις και την πιθανή τοπική υπερθέρμανση να είναι η αιτία για την αστοχία του ελαστικού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...