F1: H F1 στο New Jersey

Εντυπωσιακός αγώνας μας περιμένει ...

  • -
  • -

Ο Bernie Ecclestone το προσπαθούσε εδώ και χρόνια. Ήθελε να φέρει την F1 στην Νέα Υόρκη και στο Λας Βέγκας. Μετά από τον αγώνα που θα γίνει στο Austin του Texas το 2012 θα έχουμε και τον αγώνα στο New Jersey το 2013!

 

Υπήρχαν αναφορές στην Wall Street Journal ότι σήμερα θα γινόντουσαν οι ανακοινώσεις όπως και έγινε. Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα σε απόσταση αναπνοής από την Νεα Υόρκη θα διεξαχθεί αγώνας το 2013. «Είναι ένα ακόμα παράδειγμα για το τι μπορεί να κάνει το New Jersey εάν δουλεύει μαζί», είπε ο κυβερνήτης του New Jersey Chris Christie. «Μπορώ να διαβεβαιώσω τους ανθρώπους της F1 ότι αυτή είναι μια από τις πιο σοφές αποφάσεις που πήραν», τόνισε και συμπλήρωσε ότι περιμένει περισσότερους από 100.000 επισκέπτες.

 

Ο Δήμαρχος της Δυτικής Νέας Υόρκης Felix Roque χαρακτήρισε τον αγώνα σαν το δεύτερο θαύμα του ποταμού Hudson, μετά από την αναγκαστική προσγείωση του αεροπλάνου το 2009 στον ποταμό.

 

Μετά από όλα αυτά τα εντυπωσιακά που ακούσαμε περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε και την χάραξη της πίστας που οι άνθρωποί της λένε ότι θα έχει τις απαιτήσεις του Spa και το γκλάμουρ του Μονακό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...