F1: Ο Hulkenberg επιστρέφει στην ενεργό δράση

Οδηγός της Force India το 2012

  • -
  • -

O Nico Hulkenberg θα οδηγεί από το 2012 για την ομάδα της Force India δίπλα στον Paul di Resta. Ο Adrian Sutil θα πρέπει να βρει πλέον ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Την είδηση την είχα μεταφέρει μέσω twitter (@f1enigma) την Τρίτη. Το νέο συμβόλαιο του Hulkenberg είναι μονοετές με οψιόν και για το 2013.

 

Επισήμως η ομάδα δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση και σε ερώτηση των δημοσιογράφων του Motorsport-total.com στον μάνατζερ του οδηγού Timo Gans για το θέμα αυτός απάντησε : «Ο Nico και εγώ αποφασίσαμε να μην σχολιάσουμε τίποτα για το θέμα του οδηγού, πριν πάρει θέση η ομάδα». Από την δική του πλευρά ο μάνατζερ του Sutil αρνείται την κατάσταση λέγοντας : «Αυτό είναι σίγουρα αναληθές. Η ομάδα – ο Vijay Mallya και ο Rob Fernley – μου επιβεβαίωσαν χθες ότι αυτό είναι μια φήμη του Τύπου και δεν αληθεύει».

 

Είναι άγνωστο πότε θα το ανακοινώσει η ομάδα. Μην ξεχνάμε ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο έχουμε το Ινδικό GP και πιθανώς να είναι μια καλή ευκαιρία, ειδάλλως τα νέα θα τα ακούσουμε μετά από την λήξη της περιόδου.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...