F1: Κρίσιμες αποφάσεις για την Williams

Σταυροδρόμι ...

  • -
  • -

Η ομάδα της Williams έφυγε με άδειο το σακούλι των βαθμών από την Κορέα. Μια 12η θέση με τον Barrichello και η εγκατάλειψη του Pastor Maldonado ήταν ότι είχε να επιδείξει η ομάδα, αλλά αυτά ήταν απογοητευτικά στοιχεία.

 

Βελτίωση βλέπει ο Barrichello στην επικοινωνία ανάμεσα στην ομάδα και το εργοστάσιο με την προσθήκη του Mark Gillan ο οποίος είναι πλέον chief operations engineer. Εκεί που θα πρέπει να γίνει σημαντική βελτίωση όμως είναι ότι στον σχεδιασμό του μονοθεσίου και ίσως ο νέος προμηθευτής των κινητήρων που ακούει στο όνομα Renault να φέρει λίγο από την επιτυχία που έχει με τις άλλες συνεργασίες που έχει.

 

Αυτό που έχει πλέον μεγάλο ενδιαφέρον είναι να δούμε τι θα γίνει με τους οδηγούς της ομάδας. Ο Maldonado έχει την θέση του σίγουρη και η δεύτερη θέση παίζει ανάμεσα σε αρκετούς οδηγούς. Στο παιχνίδι είναι ο Raikkonen, ο Sutil, o van de Garde, και ένα κάρο οδηγοί οι οποίοι έχουν χρήματα (εκτός του πρώτου που ζητάει) για να πάρουν την θέση. Η απόφαση είναι δύσκολη και ο Frank Williams δεν διακρίνεται για τις γρήγορες αποφάσεις του. Δεν γνωρίζει κανένας το κριτήριο με το οποίο θα επιλεγεί ο οδηγός, και συνεπώς οποιαδήποτε πρόβλεψη θα ήταν ρίσκο στην φάση αυτή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...