F1: Πιο δύσκολα θα είναι για το 2012 για την RBR

Δύσκολα θα επαναλάβουν το φετινό ...

  • -
  • -

Μετά από το δεύτερο νταμπλ στην σειρά, η Red Bull Racing δεν περιμένει μια εύκολη σαιζόν το 2012. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Christian Horner, η επιτυχία εκνεύρισε τον ανταγωνισμό. Και ο ανταγωνισμός έχει πολύ δυνατές ομάδες.

 

«Δεν γίνεται ευκολότερο, αυτό είναι σίγουρο, και θα ήταν χαζό να υποτιμήσεις μια Ferrari. Είναι μια απίστευτη ομάδα, όπως είναι και η McLaren και η Mercedes Benz. Αλλά δεν είμαστε χαζοί ή εγωιστές να πιστεύουμε ότι αυτή η απόδοση είναι νορμάλ. Δεν είναι νορμάλ, και χρειάζεται απίστευτη προσπάθεια από όλους να το δοκιμάσεις και να πετύχεις», είπε ο αγωνιστικός διευθυντής της RBR στο Autosport.

 

H RBR στον αγώνα αυτό δοκίμασε μια διαφορετική προσέγγιση στην στρατηγική των προκριματικών. Στο τέλος μπόρεσε να κερδίσει τον αγώνα με έναν εκπληκτικό Vettel αλλά ο Webber δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Hamilton. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι άλλο θα δοκιμάσει η ομάδα στους επόμενους αγώνες. Φυσικά και οι νίκες είναι ο απώτερος στόχος, αλλά ενδιαφέρον έχει να δούμε πώς θα τις κατακτά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...