F1: Ο Mateschitz κοιτάζει μπροστά

Συνέντευξη σε Αυστριακό μέσο

  • -
  • -

Οι συνεντεύξεις του Mateschitz πάντα έχουν ενδιαφέρον. Προτιμά να τις δίνει σε Αυστριακά, άντε και Γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης και οι απαντήσεις του μετρημένες. Αυτή την φορά έδωσε συνέντευξη στην Kleine Zeitung της Αυστρίας και διαβάστε τι είπε :

 

«Πέρσι είχαμε μια διαφορά (από πλευράς απόδοσης μονοθεσίου) και ήμασταν τυχεροί να μεταφέρουμε αυτό το πλεονέκτημα στην φετινή χρονιά. ΟΚ, μπορεί να το έθεσα κάπως συγκρατημένα. Ότι είχαμε ένα καλό μονοθέσιο, φυσικά και το ξέραμε. Και χτίσαμε πάνω σε αυτό αγώνα με τον αγώνα», είπε το μεγάλο αφεντικό της Red Bull. Για το εάν θα συνεχίζει αυτή η κατάσταση … «Δεν πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, ότι μεσοπρόθεσμα θα συνεχιστεί έτσι η κατάσταση. Είχαμε πολλές και καλές ιδέες, αλλά κάποια στιγμή αρχίζουν να τελειώνουν!».

 

Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε και πόσο ανακουφισμένος νιώθει, που δεν είναι ο Webber σε θέση (γιατί είναι πολύ πίσω από τον Vettel), να συζητήσει για εντολές προς τους οδηγούς. «Ο Mark και ο Sebastian είναι σε ανταγωνισμό, τον μεγαλύτερο δυνατό. Δεν πρέπει να πηγαίνουν χεράκι χεράκι, αλλά πρέπει να σκέφτονται και το καλό της ομάδας», είπε ο Mateschitz.

 

Τόνισε για άλλη μια φορά ότι τα άτομα σε σημαντικές θέσεις έχουν μακροπρόθεσμα συμβόλαια, αλλά τα τηλέφωνά τους έχουν πάρει φωτιά.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...