F1: Καλά έκανε και δεν μπλέχτηκε ο Hamilton …

Καλύτερα να μην μιλάς ...

  • -
  • -

Η μάχη που έδωσε ο Lewis Hamilton με τον Michael Schumacher στην Monza ήταν από τα θέματα συζήτησης. Οι περισσότεροι ανέφεραν ότι ο Γερμανός οδηγός της Mercedes έπρεπε να είχε τιμωρηθεί γιατί άλλαζε συνεχώς γραμμές στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί την θέση του. Ο Hamilton ήταν από τους μόνους που δεν πήραν θέση για το τι έγινε εντός πίστας.

 

«Ήμουν απογοητευμένος που δεν μπορούσα να πάω καλύτερα στον αγώνα. Απλώς κράταγα το στόμα μου κλειστό. Μου έκανε καλό. Ήμουν ήρεμος τις τελευταίες μέρες και δεν είχα πολλά προβλήματα. Εσείς (τα ΜΜΕ) με ρωτάτε συνέχεια τι μαθήματα έχω πάρει, και αυτό είναι ένα μάθημα που εφάρμοσα εκείνη τη μέρα. Επειδή είναι πολύ πολύ ενθουσιώδης και πολύ ανοιχτός και πολύ απότομος με αυτά που λέω. Και επειδή δεν φοβάμαι να λέω αυτά που νιώθω, κάποιες φορές χρησιμοποιούνται εναντίων μου, και εκείνη τη στιγμή μπόρεσα να αυτοσυγκρατηθώ», είπε ο Lewis Hamilton.

 

Ο οδηγός της McLaren νιώθει ότι ο Schumacher άλλαζε γραμμή πέρα από την μια φορά που επιτρέπεται. Από την άλλη πλευρά ο Schumacher επιβεβαίωσε ότι ο Brawn του είπε ότι οι κινήσεις του είναι στο όριο της νομιμότητας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...