F1: Το σενάριο Button και Ferrari

Η λίστα της Ferrari για το 2013

  • -
  • -

Ένα σενάριο κερδίζει τις τελευταίες μέρες έδαφος στο Internet και επανήλθε στην επικαιρότητα με το δημοσίευμα του Livio Orrichio. Ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος ο οποίος ζει στην Ευρώπη και έχει πολύ καλές σχέσεις με την Ιταλική ομάδα έγραψε ότι ο Button έχει το ιδανικό προφίλ για τον δεύτερο οδηγό στην Ferrari και πως οδηγός και ομάδα ενδιαφέρονται για κάποια συνεργασία.

 

Η θέση του Felipe Massa στην Scuderia είναι σχεδόν σίγουρο ότι είναι ελεύθερη το 2013. Ο Βραζιλιάνος οδηγός έχει συμβόλαιο και το 2012. Οπότε άρχισαν να βγαίνουν τα ονόματα στην φόρα. Πέρα από τους «λογικούς» Perez και Bianchi λόγω του ότι είναι από την ακαδημία οδηγών της ομάδας, και ειδικά ο Perez έχει χίλιους λόγους να θεωρείται το φαβορί, στην λίστα της Ferrari υπάρχουν και ονόματα τα οποία προκαλούν ενδιαφέρον. Δεν έχει γίνει κάποια κρούση, αλλά η Ιταλική ομάδα τους έχει σε εκτίμηση. Με τον Kubica είχε προσύμφωνο, το οποίο δεν ξέρουμε εάν έληξε ή όχι. Η κίνηση όμως του μάνατζερ του το καλοκαίρι να προσφέρει καινούργιο, όπως λένε οι πληροφορίες μας, δείχνει μάλλον ότι η σύμβαση έχει λήξει. Πέρα τούτου όμως ο Stefano Domenicali έχει ψηλά σε εκτίμηση τον Nico Rοsberg και τον Jenson Button.

 

Το θέμα είναι ποιος παίρνει τις αποφάσεις για το οδηγικό δίδυμο. Στην Scuderia αυτός είναι ο Montezemolo και κανείς δεν ξέρει τι έχει στο μυαλό του. Προς το παρόν όλοι εστιάζονται στην επόμενη – κρίσιμη – χρονιά. Οι Button και Rosberg έχουν οψιόν για το 2012 με τις ομάδες τους και μπορεί να χρησιμοποιήσουν και το κρυφό χαρτί που ακούει στο όνομα Ferrari είτε για να μπλοφάρουν και να πάρουν αυτά που θέλουν, είτε για να περιμένουν πραγματικά ένα τηλεφώνημα από την Ιταλία. Κανένας δεν μπορεί να ξέρει …

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...