F1: Μια μοναδική ευκαιρία για τους Έλληνες φίλους της F1

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα αποκλειστικά από το GoCar!

  • -
  • -

Ναι, η Ελλάδα δεν έχει ιστορική παράδοση στην F1. Δεν έχει πίστα, δεν έχει βγάλει μέχρι σήμερα οδηγό. «Φλερτάρουμε» όμως με το άθλημα. Θέλουμε να το φέρουμε «σπίτι» μας με κάποιο τρόπο.

Στο GoCar ο κόσμος της F1 είναι ένα από τα σπίτια μας. Οπότε αυτομάτως γίνεται και δικό σας. :)

Αποκλειστικές ειδήσεις, συνεχή ενημέρωση, αλλά και ανταπόκριση μέσα από τα paddocks και τα γκαράζ των ομάδων…εδώ τα βρίσκετε όλα αυτά.

Τώρα, είναι η στιγμή να τολμήσουμε μαζί σας κάτι μοναδικό για τα δεδομένα της Ελλάδας. Σας δίνουμε το βήμα! Ρωτήστε εσείς τους ανθρώπους της F1. Αυτούς που βρίσκονται μπροστά στα φώτα αλλά και αυτούς που βρίσκονται πίσω από αυτά.

 

Την αρχή θα κάνουμε με έναν οδηγό που εμφανίστηκε πρόσφατα για πρώτη φορά στην F1 και έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι ο Pastor Maldonado, o οδηγός της Williams F1, ο οποίος ήρθε πρωταθλητής από το GP2 Series.

 

Όποια απορία ή ερώτηση έχετε να κάνετε στον Maldonado ήρθε η ώρα. Στείλτε μας mail στο editors@gocar.gr με θέμα “Pastor Maldonado” και ρωτήστε τον ό,τι θέλετε. Η ομάδα του GoCar θα επιλέξουμε τις πιο ενδιαφέρουσες.

Έχετε απορία για την F1, πώς είναι η ζωή των οδηγών, πώς νιώθουν στην πίστα ή εκτός; Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας και θα πάρετε την απάντηση!

 

Δεν θα σταματήσουμε εδώ, αντιθέτως, από εδώ αρχίζουμε …

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...