F1: Εκπλήσσει ο Vettel

Σε συνέντευξή του αναφέρεται στο μέλλον του στην F1

  • -
  • -

Ο Sebastian Vettel βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πιο καλή του στιγμή. Μετά από ένα καιρό χωρίς νίκες, ήρθε αυτή στο Spa και με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ήρθε, άλλαξε την ψυχολογία του. Είναι 24 χρονών και ήδη έχει βάλει πλώρη για τον 2ο τίτλο του.

 

Μιλώντας στο Playboy είπε για το μέλλον του στην F1 : «Το συμβόλαιό μου πάει μέχρι το 2014, και δεν σκέφτομαι για την συνέχεια. Μπορεί να μην έχω σε 4-5 χρόνια όρεξη για την F1 και να θέλω να κάνω κάτι το διαφορετικό. Μπορεί αυτή στιγμή μπορεί να μην το φαντάζομαι, αλλά ποτέ δεν λες ποτέ. Το συναίσθημα που νιώθω σαν οδηγός, μου φέρνει τέτοια διάθεση και δεν υπάρχει τίποτα που να μου φέρνει τέτοια ικανοποίηση στην ζωή».

 

Ο Domenicalli σε συνέντευξή του στην Bild αναφέρει ότι ο Vettel δεν είναι ακόμα ηγέτης, κάτι που σαφώς είναι οι Alonso και Schumacher, αλλά κάποια στιγμή ίσως φτάσει εκεί. Όταν έρθει η στιγμή να ζητήσουν κάποιον τότε θα κοιτάξουν προς το μέρος του. Όπως φαίνεται δεν πρόκειται να δούμε ποτέ δίδυμο Alonso-Vettel στην Ferrari.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...