F1: Μεγάλο μπλέξιμο με τις δήθεν «δηλώσεις» του Schumacher

Μια είδηση που … δεν υπήρχε ποτέ!

  • -
  • -

Οι μέρες που διανύουμε είναι πολύ ήσυχες για την F1. Τα εργοστάσια έχουν κλείσει και οδηγοί και μηχανικοί βρίσκονται σε διακοπές. Κάποιοι προσπάθησαν να … δημιουργήσουν πρωτοσέλιδα και αναφερόμαστε στον διαδικτυακό τόπο της Corriere dello Sport. Στο Ιταλικό site ανέβηκε την προηγούμενη Παρασκευή μια είδηση με σχόλια του Michael Schumacher σύμφωνα με τα οποία δήλωνε ότι «μπορεί η νοοτροπία του να μην ταιριάζει με την Mercedes».

 

Η «είδηση» δε είχε σχόλια του Γερμανού σε μια έκταση 5-6 προτάσεων και έκλεινε λέγοντας ότι «Σύντομα θα υπολογίσω κατά πόσο θα συνεχίσω ή θα σταματήσω». Από μόνη της η είδηση αυτή έχει μεγάλη σημασία λόγω του γεγονότος ότι ο Schumacher έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Mercedes και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι στο τέλος της χρονιάς μπορεί και να αποσυρθεί και πάλι.

 

Αυτή η είδηση βγήκε στο site της Corriere dello Sport την προηγούμενη Παρασκευή, είχε όμως κάποια «περίεργα» στοιχεία. Καταρχάς αυτό το κείμενο δεν το υπέγραφε κάποιος, την στιγμή που όταν γίνονται τόσο σημαντικές δηλώσεις υπάρχει μια υπογραφή. Άλλο περίεργο είναι ότι οι δηλώσεις είναι σε ένα μικρό κομμάτι και δεν εκτείνονται. Υπήρχε ένα μικρό «μπλοκ» με την δήλωση η οποία δεν χρεώθηκε στην Corriere. Και τέλος … γιατί να κάνει μια τέτοιας σημασίας δήλωση ο Γερμανός σε ένα Ιταλικό μέσο; Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις υποστηρίζουν το «σπίτι τους» και δίνουν σημαντικά στοιχεία σε ΜΜΕ της χώρας τους.

 

Το GoCar επικοινώνησε με την μάνατζερ του Γερμανού Sabine Kehm η οποία και επιβεβαίωσε αυτά που είπε και στην Bild, ότι ο Γερμανός οδηγός δεν έχει μιλήσει με την Corriere dello Sport από τότε που επέστρεψε στην F1. Οι συνάδελφοι από το 422race.com μίλησαν με τους Ιταλούς συναδέλφους από την εφημερίδα, οι οποίοι υποστήριξαν ότι ήταν μια κίνηση της συντακτικής ομάδας του διαδικτυακού τόπου και δεν υπήρχε μέσα στην εφημερίδα. Και όντως … δεν υπήρχε. Εδώ και αρκετές ώρες το link που φιλοξενούσε την είδηση δεν υπάρχει πλεον και πηγαίνει σε μια σελίδα λάθους και υπάρχει η διάψευση της Kehm ότι δεν υπάρχουν τέτοια πλάνα.

 

Το γεγονός είναι ένα. Ο Schumacher ξέρει μόνο τι θέλει να κάνει και αυτό ακόμα δεν το έχει αποφασίσει. Ας περιμένουμε ακόμα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...