F1: Ο Horner κλείνει την πόρτα στον Hamilton

Πολλά τα παιχνίδια στο παρασκήνιο

  • -
  • -

«Η ιστορία μας δείχνει ότι να έχεις δυο τοπ οδηγούς στην ίδια ομάδα δεν είναι πάντα ο καλύτερος συνδυασμός. Σκεφτείτε το Senna-Prost, Piquet-Mansell ή ακόμα και τον Alonso-Hamilton. Είμαστε πολύ χαρούμενοι να έχουμε τον Sebastian για πολλά χρόνια ακόμα στην ομάδα και με τον Mark (Webber), είμαστε ευχαριστημένοι με την δουλειά που κάνει», είπε ο Horner και έκλεισε την πόρτα στον Hamilton.

 

Η πρόθεση της Red Bull Racing είναι αυτή που έχουμε πει εδώ και πολύ καιρό μέσα από το GoCar. Αντικαταστάτης του Webber προορίζεται ο Ricciardo και από την στιγμή που επιδόσεις του Alguersuari στην STR δεν ήταν αυτές που θα τον έφερναν στην πόρτα της εξόδου, η λύση της HRT ήταν «βάλσαμο».

 

Το παιχνίδι αυτό ανάμεσα στην RBR και τον Hamilton ήταν κάτι το οποίο ήταν προς όφελος και των δυο πλευρών και φαίνεται ότι και οι δυο πλευρές αποφάσισαν ότι προς στιγμή δεν χρειάζεται να το συνεχίσουν. Κάποια στιγμή που μπορεί να χρειαστεί να βγουν όπλα από την φαρέτρα για κάποιο σκοπό μπορεί να ξανακούσουμε το σενάριο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...