F1: Σημαντικές εξελίξεις στην Marussia Virgin Racing

O Branson έχει πάρει σοβαρά την F1

  • -
  • -

Μια σημαντική ανακοίνωση έκανε σήμερα η ομάδα της Marussia Virgin Racing σύμφωνα με την οποία ξεκινά τεχνική συνεργασία με την McLaren αλλά και εξαγόρασε την  Wirth Racing Technologies και τις εγκαταστάσεις της, εταιρία με την οποία συνεργαζόταν από την «γέννησή» της.

 

Η συνεργασία με την McLaren περιέχει την χρήση των εγκαταστάσεων της ομάδας από το Woking, όπως τα test rigs, τους προσομοιωτές, την υπολογιστική ισχύ καθώς και της αεροδυναμικής σήραγγας. Επιπρόσθετα προσωπικό της McLaren θα περάσει στην Virgin Racing. Υπενθυμίζουμε ότι η McLaren έχει συνεργασία και με την Force India.

 

Πέρα από αυτό η Virgin Racing εξαγόρασε την Wirth Racing Technologies και τις εγκαταστάσεις της στο Barburry για να εγκατασταθεί η τεχνική βάση της ομάδας. Αυτός που έκανε την ανάλυση της κατάστασης και πρότεινε τις κινήσεις δεν είναι άλλος από τον Pat Symonds, ο οποίος εκτελεί χρέη συμβούλου. Ο Symonds θα συνεχίσει να συμβουλεύει την ομάδα, αλλά δεν μπορεί να επιστρέψει επίσημα σε ρόλο από την στιγμή που δεν έχει λήξει η ποινή που του έχει επιβληθεί από την FIA για την συμμετοχή του στο «στήσιμο» του περίφημου GP της Σιγκαπούρης το 2008.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...