F1: Η λέξη εγκατάλειψη είναι άγνωστη στην Ferrari

Το είπε ο Montezemolo και το εννοούσε

  • -
  • -

Η λέξη «εγκαταλείπουμε» είναι άγνωστη στην ομάδα της Ferrari και σίγουρα δεν θέλει να την ακούει ο πρόεδρος της ομάδας Luca di Montezemolo. Μπορεί η διαφορά από την Red Bull Racing να είναι μεγάλη αλλά οι άνθρωποι της Ferrari δεν τα παρατάνε.

 

«Τις προηγούμενες μέρες, κοιτάξαμε την κατάσταση με τον Stefano Domenicali και τους μηχανικούς του. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και μπορούμε να δούμε τις βελτιώσεις σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες και αυτό οφείλεται εν μέρει στην διαφορετική προσέγγιση στην εξέλιξη του μονοθεσίου. Ξέρουμε ότι η κατάσταση και στα δυο πρωταθλήματα είναι δύσκολη, αλλά δεν θέλω να ακούω καμία κουβέντα για εγκατάλειψη της προσπάθειας. Πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να παλεύουμε για την νίκη σε κάθε αγώνα, κάτι που είναι ‘must’ για την Ferrari», είπε το αφεντικό και δεν υπάρχει χώρος για κάτι διαφορετικό.

 

Από τον ερχόμενο αγώνας κιόλας θα υπάρξουν αλλαγές στο σύστημα των εξατμίσεων για όλες τις ομάδες, οπότε περιμένουμε να δούμε τι αλλαγές θα έχουμε, εάν έχουμε, στις ισορροπίες δυνάμεων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...