F1: Δεν περιμένουν τον Hamilton στην RBR

Προχωρούν με τους δικούς τους οδηγούς

  • -
  • -

«Πιστεύω πάνω από όλα ότι κάθε οδηγός θα ήθελε να οδηγεί ένα μονοθέσιο της Red Bull. Από πλευράς ομάδας θέλουμε να έχουμε το καλύτερο οδηγικό δίδυμο, αλλά θέλουμε και ένα δίδυμο που να δουλεύει αρμονικά και σαν ομάδα», είπε σε συνέντευξή του ο Christian Horner ερωτηθείς στην Βαλένθια σχετικά με μια πιθανή πρόσληψη του Hamilton.

 

«Εάν θα δούλευε ή όχι ένας συνδιασμός με τον Lewis ή τον Sebastian δεν του έχουμε δώσει βάρος γιατί δεν πιστεύουμε ότι θα είναι διαθέσιμος (ο Lewis) και είμαστε χαρούμενοι με τους οδηγούς μας», είπε. Μετά από όλα αυτά δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν πιθανότητες να γίνει κάποια τέτοια συνεργασία. Σύμφωνα με τις πηγές μας το 2012 η RBR θα πορευτεί με τους Vettel και Webber ενώ το 2013 στην RBR πρόκειται, σύμφωνα με το πλάνο, να προαχθεί ο Ricciardo ο οποίος το 2012 θα είναι στην STR.

 

Και μιας που μιλάμε για οδηγούς θα πρέπει να βάλουμε ένα ερωτηματικό πάνω από τους Alguersuari και Sutil για το εάν θα βγάλουν την χρονιά. Ο μεν πρώτος έχει απογοητεύσει με τις επιδόσεις του, ενώ για τον δεύτερο ξεκίνησε η νομική διαδικασία στην Γερμανία για το συμβάν που είχε με τον Eric Lux στον αγώνα της Κίνας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...