F1: O Hamilton μένει στην McLaren … υπο προϋποθέσεις

Κλειδί το ανταγωνιστικό μονοθέσιο

  • -
  • -

Όσο η McLaren του δίνει ανταγωνιστικό μονοθέσιο δεν έχει λόγο να φύγει, λέει τώρα ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008 Lewis Hamilton. Ο Βρετανός οδηγός της McLaren βρέθηκε στις ΗΠΑ για λογαριασμό χορηγού και αντάλλαξε αγωνιστική θέση με τον δυο φορές πρωταθλητή του NASCAR Sprint Cup Series, Tony Stewart.

 

«… Είμαι πολύ τυχερός που είμαι μέλος της McLaren. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες με μεγάλη ιστορία και έχουμε μονοθέσιο ικανό για νίκες, όπως απέδειξε και o teammate μου την Κυριακή. Είμαστε η μόνη άλλη ομάδα (πέρα από την RBR) που έχει κερδίσει αγώνες φέτος, έτσι δεν βλέπω γιατί θα ήθελα συγκεκριμένα να φύγω εάν έχω το πιο ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Όσο έχουμε μονοθέσιο που κάνει την δουλειά, δεν βλέπω τον λόγο να φύγω», είπε ο Hamilton.

 

Eρωτηθείς εάν συναντήθηκε ή όχι με το αφεντικό της RBR ο οδηγός τόνισε: «Ξέρω όλους τους μάνατζερ, τους προέδρους αλλά και πολύ προσωπικό από τις ομάδες. Ξέρω τον Stefano Domenicali και μιλάμε συνέχεια, και τον Norbert Haug και μιλάμε συνέχεια και τον Christian, όταν πήγα από την Formula 3 στο GP2 είχε μια συνάντηση μαζί του όταν ήταν υπεύθυνος της Red Bull ομάδας πίσω στην Formula 3000. Ξέρω τους πάντες οπότε μιλάω με πολύ κόσμο το τριήμερο»

 

Όλα αυτά την στιγμή που η εταιρία που μανατζάρει τον Hamilton είχε διαψεύσει κατηγορηματικά την συνάντηση αυτή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...