F1: Hamilton και RBR

Παιχνίδια μάνατζερ ή σοβαρό ενδιαφέρον;

  • -
  • -

Από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία του παρασκηνίου του Καναδικού GP ήταν η συνάντηση η οποία έγινε, σύμφωνα με το περιοδικό Autosport, ανάμεσα στον οδηγό της McLaren Lewis Hamilton και τον αγωνιστικό διευθυντή της RBR Christian Horner αργά το Σάββατο το βράδυ.

 

Αργά χθες το βράδυ εκπρόσωπος του Hamilton βγήκε και διέψευσε ότι έγινε τέτοια συνάντηση, αλλά δεν έπεισε. Ο Hamilton τον τελευταίο καιρό φαίνεται να μην έχει το μυαλό του στην οδήγηση. Απλά θα λέγαμε ότι «βρίσκεται σε άλλη φάση». Αποτέλεσμα αυτής του της κατάστασης είναι και η συμπεριφορά του μέσα στην πίστα. Σίγουρα θέλουμε να βλέπουμε ένα μαχητικό Hamilton ο οποίος να κινείται στο όριο, αλλά κάποιες φορές το παρακάνει. Όπως αναφέραμε σχετικά έχει χάσει την εκτίμηση των οδηγών και στις συναντήσεις αυτών προσπαθεί να το «παίξει» αστέρι.

 

Το συμβόλαιό του λήξει στο τέλος του 2012 και η πρόσληψη της εταιρίας XIX Entertainment για μάνατζερ, έχει ως στόχο να του σιγουρέψει ένα ακριβό συμβόλαιο. Η εταιρία αυτή είναι μάνατζερ μεταξύ άλλων και τω Beckham, Spice Girls, Annie Lenox. Η παρουσία της Rihanna στα box της McLaren μαζί με άλλων προσωπικοτήτων από το NBA και τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και η άρνηση του Hamilton να εμφανιστεί στο BBC κατά την … 2ωρη ανάπαυλα, επειδή ήταν «απασχολημένος», έχει ξενίσει πολλούς. Δεν είναι αυτό που χρειάζεται η ομάδα αλλά ούτε και ο οδηγός. Ίσως έχει έρθει ο καιρός να «φρεσκάρει» τις εικόνες; Όπως όλα δείχνουν ο Mark Webber θα παραμείνει για ένα ακόμα χρόνο στην RBR και οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Vettel συμφωνεί με την έλευση του Hamilton. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την εξέλιξη αυτής της ιστορίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...