F1: Η FOTA απαντά "όχι στο Μπαχρέιν"

Χάνει τον πόλεμο η FIA;

  • -
  • -

Η ένωση των ομάδων, η Formula One Teams' Association (FOTA), έστειλε επιστολή προς την ομοσπονδία σχετικά με τον αγώνα στο Μπαχρέιν ο οποίος επαναπρογραμματίστηκε να γίνει στις 30 Οκτωβρίου.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Autosport η επιστολή είχε αποδέκτες την FIA, την Formula One Management και τους διοργανωτές του αγώνα. Στην επιστολή αυτή οι ομάδες φέρονται να γράφουν ότι δεν επιθυμούν να γίνει ο αγώνας στις 30 Οκτωβρίου και ότι επιθυμούν αντ’ αυτού να γίνει ο αγώνας της Ινδίας κανονικά όπως έχει σχεδιαστεί.

 

Το θέμα απέχει πολύ από το να κλείσει. Ο Bernie Ecclestone με σημερινές του δηλώσεις τίθεται κατά της διεξαγωγής. Παρόμοια παρέμβαση έκανε και ο πρώην Πρόεδρος της FIA, Max Mosley, ο οποίος μιλώντας στο BBC είπε ότι ο απεσταλμένος της FIA στο Μπαχρέιν, Πρόεδρος της Ισπανικής Λέσχης Αυτοκινήτου, μπορεί να είναι ένας πολύ πολύ καλός άνθρωπος, ο οποίος όμως δεν ξέρει να μιλάει αγγλικά, αλλά ούτε και αραβικά! Αποκάλυψε δε ότι θα πρέπει να συμφωνήσουν και οι ομάδες στις αλλαγές ημερομηνιών στο καλεντάρι των αγώνων.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...