F1: Virgin και Wirth τα «έσπασαν»

Αλλαγές στην Virgin Racing

  • -
  • -

Η Virgin και ο τεχνικός διευθυντής της Nick Wirth αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Ο στόχος της ομάδας δεν επετεύχθη και συνεπώς ο Wirth και η εταιρία του, η Wirth Research, δεν συνεργάζονται πλέον με την Virgin

 

Ο Pat Symonds, πρώην διευθυντής μηχανολογίας της Renault, είχε αναλάβει να διερευνήσει την απόδοση της ομάδας και όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει το μονοθέσιο του 2012. Ο CEO της Virgin Andy Webb σχολίασε στο Autosport : «Η απόφαση πάρθηκε για να μπορέσει η ομάδα να έχει μεγαλύτερο έλεγχο για τις τύχες της. Συγκεκριμένα, και μετά από γνώμη του εξωτερικού μας συμβούλου κατά την διάρκεια των τελευταίων βδομάδων, αποφασίσαμε να τερματίσουμε την συνεργασία μαζί τους»

 

Η ομάδα θα ρίξει το βάρος της στο μονοθέσιο του 2012 και όλα δείχνουν ότι θα πάνε και στην αεροδυναμική σήραγγα. Η Virgin μετά από παραίνεση της Wirth Research, δεν κινήθηκε στην πεπατημένη οδό της αεροδυναμικής σήραγγας και αποφάσισε εξ αρχής να εξελίσσει το μονοθέσιο μόνο με την χρήση του CFD, κάτι που του αποτελέσματος δεν απέδωσε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...