F1: Συγνώμη ζήτησε ο Hamilton από τους αγωνοδίκες

Ο Hamilton και οι αγωνοδίκες τα λένε συχνά

  • -
  • -

Το γεγονός που επισκίασε τον αγώνα του Μονακό ήταν οι δηλώσεις του Hamilton στο BBC, ο οποίος χαρακτήρισε «ανέκδοτο» το ότι οι αγωνοδίκες τον έχουν καλέσει στους 5 από τους 6 αγώνες που έχει συμμετάσχει. Ερωτηθείς γιατί πιστεύει ότι έγινε αυτό είπε «Ίσως επειδή είμαι μαύρος. Αυτό είπε ο Ali G. Δεν ξέρω».

 

Ο Hamilton επιτέθηκε και προς τους Massa και Maldonado για την μεταξύ τους διαφορά, μέσα στην πίστα. Εδώ παίχτηκε το παιχνίδι των εντυπώσεων με την McLaren να τονίζει ότι ο οδηγός πήγε μόνος του για να ζητήσει συγνώμη με την αλήθεια να είναι ότι οι αγωνοδίκες κάλεσαν για εξηγήσεις τον οδηγό.

 

«Πήγα στους αγωνοδίκες για να συνάψω ειρήνη», είπε. «Ήταν αστείο, το οποίο ήταν κακόγουστο. Τους είπα ότι στιγμές που τα συναισθήματα είναι στο μάξιμουμ, και είναι ακόμα πιο ψηλά σε τέτοια σημεία του αγώνα, δεν λες πάντα τα σωστά πράγματα. Συνάψαμε ειρήνη. Αποδέχθηκαν την εξήγησή μου, και κατάλαβαν. Δώσαμε και τα χέρια μετά. Είπαν ότι ήταν δύσκολο Σαββατοκύριακο και συνεχίζουμε και μου ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην συνέχεια», σχολίασε ο Hamilton.

 

Στο τέλος τόνισε ότι οι αγωνοδίκες τον διαβεβαίωσαν  ότι θα ενημερώσουν και τους ανθρώπους μέσα στην FIA, ενώ πρόσθεσε ότι ήταν ένα κακόγουστο αστείο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...