F1: Θα παραμείνει ο Massa στην Ferrari το 2012

Αυτό ισχυρίζεται ο Πρόεδρος της Scuderia

  • -
  • -

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Luca di Montezemolo στο CNN. Η περίοδος αυτή είναι περίεργη από την στιγμή που οι ομάδες και ο Bernie Ecclestone συζητούν για το νέο σύμφωνο του Concorde Agreement το οποίο θα ορίζει την εμπορική πλευρά του αθλήματος. Όπου υπάρχουν χρήματα προς συζήτηση υπάρχουν και προβλήματα. Για άλλη μια φορά ο Πρόεδρος της Ferrari απείλησε με αποχώρηση της ομάδας τους από την F1 και την διοργάνωση ενός νέου πρωταθλήματος. Αλλά αυτές οι δηλώσεις είναι τα γνωστά παιχνίδια.

 

Όμως ο Montezemolo ρωτήθηκε για τους δυο οδηγούς της ομάδας και κυρίως για τον Felipe Massa την στιγμή που οι φήμες πληθαίνουν για το μέλλον του στην ομάδα. Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο εάν το μέλλον του Massa είναι διασφαλισμένο ο Montezemolo είπε : «Ναι. Ναι. Έχει συμβόλαιο μαζί μας για αυτή την χρονιά και την επόμενη. Οπότε σίγουρα ναι, δεν χωράει αμφιβολία».

 

Όμως για άλλη μια φορά ο Montezemolo έχτισε το εγκώμιο του Alonso : «Ο Alonso είναι πολύ πολύ δυνατός. Είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς που έχω δει στην καριέρα μου, πολύ δυνατός πνευματικά, πιέζει πολύ την ομάδα, αλλά με την εποικοδομητική έννοια, αλλά και πολύ κοντά στην ομάδα. Έτσι θέλω να έχω πολύ καιρό τον Alonso».

 

Το ερώτημα που προκύπτει είναι εάν ο Massa, παρόλο που έχει συμβόλαιο, μπορεί να ζήσει σε αυτό το κλίμα με την ομάδα να είναι όλη γύρω από τον Alonso.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...