F1: H Pirelli προβλέπει 4 πιτ στοπ στην Μαλαισία

  • -
  • -

Μπορεί οι προβλέψεις για πολλά πιτ στοπ στον πρώτο αγώνα να μην επαληθεύτηκαν στο έπακρο, από την στιγμή που είχαμε τον Perez να κάνει μόνο ένα πιτ στοπ, τα πράγματα για την Μαλαισία όμως μπορεί να εξελιχθούν διαφορετικά.

 

Οι υψηλότερες θερμοκρασίες θα επιφέρουν υψηλότερο ρυθμό φθοράς ελαστικών σε σχέση με τον 1ο αγώνα και μπορεί να δούμε 3 και 4 στοπ. «Είμαστε κατενθουσιασμένοι με την παρθενική μας εμφάνιση στην Αυστραλία, αλλά γνωρίζουμε ότι η Μαλαισία θα είναι διαφορετική υπόθεση, με υψηλότερες θερμοκρασίες και αυξημένο ρυθμό φθοράς», είπε ο αγωνιστικός διευθυντής της Pirelli, Paul Hembery.

 

«Λέγαμε ότι θα βλέπαμε 2 ή 3 pitstop στην Αυστραλία, αλλά στην Μαλαισία αυτός ο αριθμός θα είναι 3 με 4. Ποτέ δεν επαναπαυόμαστε στην Pirelli, και για τον λόγο αυτό οι ομάδες θα έχουν δυο σετ στεγνών ελαστικών επιπλέον στις δοκιμές της Παρασκευής για αξιολόγηση. Λόγω της απαγόρευσης των δοκιμών κάτι τέτοιο μας δίνει σημαντική ευκαιρία να συγκεντρώσουμε στοιχεία, και στις ομάδες δίνει μια πρόγευση για το τι να περιμένουν», τόνισε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...