F1: Ρίχνει τους τόνους ο Horner για τον Hamilton

  • -
  • -

Μόλις την προηγούμενη βδομάδα ο Helmut Marko είχε πει ότι «με την επιθετικότητά του και την ταχύτητά του ο Hamilton πρέπει να είναι πάντα ένα θέμα», αναφερόμενος στην πιθανή μετακίνησή του Βρετανού οδηγού στην ομάδα της Red Bull Racing, τώρα ήρθε ο Horner ο οποίος έβαλε μια διαφορετική διάσταση στο θέμα.

 

«Εάν θα ήθελε να οδηγήσει για την Red Bull, δεν θα μπορούσες να αγνοήσεις έναν οδηγό της δικής του εμβέλειας. Αλλά από ότι καταλαβαίνω έχει ένα πολυετές συμβόλαιο με την McLaren και θεωρώ ότι θα μείνει για κάποιο καιρό εκεί», είπε ο Horner.

 

Και ο Horner συμπλήρωσε : «Ο Lewis είναι ένας πολύ χαρισματικός οδηγός. Προφανώς είναι χαρούμενος στην McLaren. Εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι με το δίδυμο που έχουμε. Είναι δύσκολο να δεις πώς θα μπορείς να έχεις δυο οδηγούς του βεληνεκούς του Lewis και του Sebastian κάτω από μια στέγη. Υπάρχει η πιθανότητα να δούμε πυροτεχνήματα όπως είχαμε δει με τον Fernando Alonso και τον Lewis (αναφερόμενος στο 2007). Είμαστε χαρούμενοι με τους οδηγούς μας. Θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...