F1: Αισιοδοξία στη Mercedes GP

  • -
  • -

Η Mercedes W02 είχε πολλά προβλήματα στην έναρξη των χειμερινών δοκιμών. Οι τροποποιήσεις που έγιναν όμως στο τελευταίο σετ στην Βαρκελώνη άλλαξαν τα δεδομένα και στην ομάδα ήρθε η αισιοδοξία.

 

Μιλώντας σε εκπροσώπους του τύπου ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Michael Schumacher σχολίασε : «Βρίσκεται στο χέρι μας να αποδείξουμε πράγματα αυτό το τριήμερο. Όπως και να έχει δεν πρέπει να υπερεκτιμάμε τα πράγματα και θα πρέπει να δούμε την αλήθεια, και αυτή είναι ότι η Red Bull Racing είναι πολύ πιθανό να είναι η ομάδα που θα πρέπει να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι θα παίξουμε ένα σημαντικό ρόλο αμέσως πίσω από αυτούς. Και όποιος είναι πίσω από αυτούς, βλέπω την Ferrari, η Renault είναι καλή, η Williams είναι καλή, μη ξεχνάμε την McLaren γιατί την περιμένω καλύτερη από τις δοκιμές και εμάς, είναι ένα γκρούπ ομάδων στο οποία βλέπω να έχουμε μια καλή ευκαιρία να παλέψουμε για την θέση και να είμαστε οι δεύτεροι ταχύτεροι».

 

«Πιστεύω ότι φέτος ο στόχος μας και η ρεαλιστική πιθανότητα είναι να παλέψουμε για βάθρο και εάν τα πράγματα πάνε καλά ίσως να πάρουμε και μια νίκη. Μας βάζει αυτό σε θέση να παλέψουμε για τον τίτλο; Όχι», σχολίασε ο Γερμανός.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...