F1: Ο Mateschitz δεν φοβάται για τον Vettel

  • -
  • -

«Μας βάζουν λόγια που δεν είναι αλήθεια. Τι θα κάνουμε για να τον κρατήσουμε; Έχω φόβο να τον χάσω; Είναι μια ορολογία η οποία είναι άγνωστη σε μας. Όσο ο Sebastian αισθάνεται μια χαρά μαζί μας και έχει ένα μονοθέσιο με το οποίο μπορεί να κερδίζει, δεν θα σκέφτεται πιθανώς να πάει κάπου αλλού». Αυτά τα λόγια ανήκουν στον Dietrich Mateschitz, τον ιδιοκτήτη της ομάδας της Red Bull, όταν για μια ακόμη φορά ρωτήθηκε για το εάν φοβάται ότι δεν θα μπορέσει να κρατήσει τον Vettel στην ομάδα του.

 

«Εάν θέλει όμως, εάν έρθει μια προσφορά, εάν πει, ότι θέλει να οδηγήσει για μια Mercedes, για μια Ferrari, τότε θα έχουμε κατανόηση. Υπάρχουν και άλλες επιλογές. Θα τον αφήναμε να φύγει», είπε.

 

Το συμβόλαιο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή λήγει στο τέλος του 2012 και ο Mateschitz θέλει από τώρα όμως να κάνει μια επέκταση : «Για τον ίδιο λόγο που μου είπε και πριν 2 χρόνια : ‘Μπορούμε να κάνουμε ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο, για να μπορέσω να έχω την ησυχία μου;’ Αυτά ήταν τα λόγια του. Έχουμε πολλά μακροχρόνια συμβόλαια και παρόλα αυτά αφήνουμε ανθρώπους να φεύγουν. Εάν κάποιος δεν νιώθει άνετα και δεν θέλει, δεν έχουμε τίποτα πρακτικά από ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο. Ας φύγει».

Και τι γίνεται με την ισότητα στην ομάδα : «Χωρίς κουβέντα (υπάρχει ισότητα) . Το ξέρει και ο Mark το ξέρει και ο Sebastian. Ο Mark είναι σαν οδηγός, σαν προσωπικότητα διαφορετικός, όχι χειρότερος από τον Sebastian. Στον πόλεμο μπορούμε να κερδίσουμε και με τους δυο»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...