F1: Δεν θα χρεώσει ο Bernie Ecclestone το Μπαχρέιν

  • -
  • -

Ο πρώτος αγώνας της F1 δεν θα γίνει στο Μπαχρέιν όπως είναι γνωστό και θα πάμε κατευθείαν στην Μελβούρνη και στο Albert Park. Υπάρχουν δυο θέματα στον αέρα που χρίζουν αναφοράς.

 

Το πρώτο είναι το οικονομικό και το κατά πόσο ο Ecclestone θα πάρει τα χρήματα από το δικαίωμα διεξαγωγής του αγώνα που φημολογείται ότι είναι κοντά στα 40 εκ δολάρια. «Δεν θα τους χρεώσω για έναν αγώνα που δεν θα γίνει. Ανεξάρτητα από το εάν καλύπτονται από ασφαλιστική για απώλεια εσόδων εισιτηρίων, κλπ. Είναι παρόμοιο με το εάν χτύπαγε κάποιος σεισμός», είπε στην Daily Telegraph.

 

Το δεύτερο θέμα είναι κατά πόσο θα χωρέσει ο αγώνας μέσα στο καλεντάρι της χρονιάς. Για αυτό είπε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να μπορέσουν να τρέξουν οι ομάδες στην πίστα του Shakhir. Πρακτικά όμως τα πράγματα είναι δύσκολα για πολλούς λόγους. Η χρονιά τελειώνει και φέτος στο Abu Dhabi, οπότε δεν μπορεί ξαφνικά να μπει ένας αγώνας μετά! Θα είναι πονοκέφαλος να βρεθεί πρακτικά μια 21η ημερομηνία διεξαγωγής αγώνα χωρίς να χαλάσουν οι ισορροπίες.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...