F1: Οι χρόνοι των δοκιμών δεν λένε απολύτως τίποτα

  • -
  • -

Ο Christian Horner σε συνέντευξή του στο Reuters επιβεβαιώνει αυτό που έχουμε πει εδώ και καιρό μέσα από το GoCar, το ότι δηλαδή είναι ανούσιο να κοιτάζουμε τους  χρόνους δοκιμών, για να βγάλουμε συμπεράσματα για την κατάσταση που βρίσκονται οι ομάδες.

 

«Πιστεύω ότι είναι επικίνδυνο να ακολουθείς τα μόνιτορ (χρονομέτρησης) πάρα πολύ», σημείωσε. «Για να λέμε την αλήθεια θα προτιμούσα οι μηχανικοί να έκλειναν τις οθόνες με τους χρόνους γιατί οι χρόνοι είναι άσχετοι. Είμαστε εδώ για να μάθουμε και να προετοιμαστούμε, και ποιος ξέρει. Εστιαζόμαστε στα δικά μας θέματα, μια τακτική που ακολουθούμε τα τελευταία 2 χρόνια, και μέσα σε ένα μήνα θα ξέρουμε που είμαστε», είπε ο Horner.

 

«Η RB7 έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της, αλλά τα αρχικά στοιχεία είναι ενθαρρυντικά. Οι οδηγοί είναι ικανοποιημένοι με την αίσθηση που τους δίνει το μονοθέσιο αλλά είναι αδύνατο να ξέρουμε μέχρι να φτάσουμε στο Μπαχρέιν. Και ακόμα στο Μπαχρέιν δεν θα έχουμε σχηματίσει όλη την εικόνα, και θα έχει σημασία ποιος έχει κάνει την πιο σταθερή δουλειά», σχολίασε το αφεντικό της Red Bull Racing.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...