F1: Ανακοίνωσε τους οδηγούς της η Force India

  • -
  • -

Επιτέλους πήρε τέλος ένα άσχημα κρυμμένο μυστικό. Εδώ και καιρό ήταν γνωστό ότι στην Force India θα είναι ο Adrian Sutil, ο Paul di Resta και ο Nico Hulkenberg. Αυτό ανακοινώθηκε το απόγευμα.

 

Ο Sutil είναι στην ομάδα από το 2007, ενώ για τον Paul di Resta είναι η πρώτη εμφάνιση σε αγωνιστική θέση. Ο di Resta είναι προστατευόμενος οδηγός της Mercedes και προφανώς αυτό έπαιξε τον ρόλο του. Ο Hulkenberg είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση ένας πολύ δυνατός οδηγός και η επιλογή του στο να είναι αναπληρωματικός οδηγός ο οποίος θα τρέχει τις Παρασκευές στα ελεύθερα δοκιμαστικά ήταν στο πλάνο του από την στιγμή που έκλεισαν όλες οι αγωνιστικές θέσεις σε ανταγωνιστικές ομάδες.

 

Τα μάτια είναι στραμμένα πάνω στον di Resta ο οποίος έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Για τον Tonio Liuzzi ούτε κουβέντα. Το GoCar κάλεσε τον Ιταλό στο κινητό του. Ο Liuzzi μας είπε ότι τα πράγματα που είναι στον αέρα με την Force India έχουν σχεδόν κλείσει και πλέον δουλεύει για μια συμφωνία για το 2011 η οποία δεν είναι μακριά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...