Εισιτήρια υπερειδικής ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023 - Όλες οι τιμές

Μόλις 30 ημέρες πριν την έναρξη του φετινού EKO Ράλλυ Ακρόπολις, άνοιξε η προπώληση των εισιτηρίων για την ΕΚΟ Super Special Stage, στην Πλατεία Νερού.

  • -
  • -

Με έναν μήνα να απομένει για την έναρξη του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023, ξεκίνησε από σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων για την υπερειδική διαδρομή του αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Νερού.

H EKO Super Special Stage, θα εξελιχθεί σε μία διαδρομή συνολικού μήκους 1,48 km, με τα αγωνιστικά αυτοκίνητα αρχικά να περνούν μέσα από την Πλατεία Νερού, πριν κατευθυνθούν ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley και επιστρέψουν για δεύτερη φορά στην Πλατεία Νερού. Εκεί θα βρίσκονται τοποθετημένες δύο κερκίδες, συνολικής χωρητικότητας 6.300 θέσεων, με όλα τα καθίσματα να έχουν την ίδια ακριβώς, απρόσκοπτη θέα, προς τη διαδρομή.

Ως εκ τούτου δεν υπάρχει διαβάθμιση στην τιμή πώλησης των εισιτηρίων, που ανέρχεται σε 70 ευρώ για κάθε θέση. Σημειώνεται ότι λόγω του περιορισμένου χώρου στάθμευσης, την ημέρα διεξαγωγής της ΕΚΟ Super Special Stage, η πρόσβαση στην ευρύτερη περιοχή της Μαρίνας Καλλιθέας θα επιτρέπεται μόνο για πεζούς.

Ελεύθερη πρόσβαση σε άλλα σημεία της υπερειδικής

Για όσους επιλέξουν να παρακολουθήσουν τα περάσματα των αγωνιζομένων από άλλα σημεία της διαδρομής, η είσοδος θα είναι ελεύθερη σε διάφορα σημεία, πάντα υπό την προϋπόθεση ότι πληρούν τα μέτρα ασφαλείας. Αναλυτικές οδηγίες για τις προσβάσεις θεατών θα αναρτηθούν στο www.acropolisrally.gr, ενώ, ειδικότερα ως προς τους χώρους, στην Εσπλανάδα που περνάει πάνω από την Πλατεία Νερού, θα φιλοξενηθεί και το Rally Village του αγώνα.

Δείτε ακόμα Οι Χάρτες των ειδικών διαδρομών του ΕΚΟ Rally Acropolis 2023

EKO Rally Acropolis Super Special Stage 2023 banner

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, αποκλειστικά μέσω του viva.gr. H υπερειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023 θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σε 150 χώρες στον κόσμο. Στην Ελλάδα, ζωντανή εικόνα θα μεταδώσουν οι ΕΡΤ και COSMOTE TV.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...