F1: Έγιναν αλλαγές στην ομάδα της Ferrari

  • -
  • -

Οι αλλαγές που περιμέναμε ανακοινώθηκαν από την ομάδα της Ferrari. Το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι δεν ανακοινώθηκαν με κάποιο δελτίο τύπου όπως γίνεται συνήθως, αλλά εμφανίστηκαν στην ιστοσελίδα της ομάδας.

 

Καταρχάς ο Chris Dyer θα αναλάβει κάποιο άλλο πόστο μέσα στην ομάδα και την θέση του σαν επικεφαλής μηχανολογίας στην πίστα θα αναλάβει ο Pat Fry ο οποίος πήγε στην Ferrari από την McLaren πέρσι τον Ιούνιο.

 

Η σημαντικότερη κίνηση όμως είναι αυτή του Neil Martin ο οποίος έφυγε τέλος Μαΐου από την Red Bull Racing. Ο Martin ήταν επικεφαλής της στρατηγικής της ομάδας και τον ίδιο ρόλο θα έχει και στην Ferrari παρόλο που επισήμως αναφέρεται σαν επικεφαλής του νέου τμήματος Έρευνας Διαδικασιών. Ο Martin παλαιότερα είχε δουλέψει στην McLaren και είχε διακριθεί για τις πολύ καλές στρατηγικές που εφάρμοζε την ώρα του αγώνα. Από την στιγμή που ο Ross Brawn έφυγε από την Ferrari η θέση αυτή ήταν ο αδύναμος κρίκος της ομάδας.

 

Όμως τα ερωτηματικά για εμάς παραμένουν. Υπάρχουν κάποια πράγματα που χρίζουν διερεύνησης και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε απαντήσεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...