F1: Έκλεισαν τα ανοιχτά θέματα στην Force India

  • -
  • -

Τα ανοιχτά θέματα στην Force India φαίνεται ότι έκλεισαν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Ελβετικό Τύπο, από έγκυρο δημοσιογράφο, η Force India θα έχει οδηγούς τους Adrian Sutil και Paul di Resta.

 

Ο Paul di Resta είναι προστατευόμενος οδηγός της McLaren Mercedes με την οποία η Force India έχει τεχνική συνεργασία. Έτρεχε στο πρωτάθλημα του DTM και ήταν οδηγός εξέλιξης της McLaren. Πέρσι ήταν αναπληρωματικός οδηγός και είχε αποσπάσει καλές κριτικές όταν έτρεχε τις Παρασκευές στις ελεύθερες δοκιμές. Ο Sutil δοκίμασε την τύχη να πάει κάπου αλλού (Williams, Renault), αλλά δεν τα κατάφερε. Έτσι έμεινε στην Force India. Τρίτος οδηγός της ομάδας θα είναι ο Nico Hulkenberg ο οποίος θα οδηγεί στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής. Από την στιγμή που δεν μπόρεσε να πάρει κάποια αγωνιστική θέση προχώρησαν στο πλάνο Β το οποίο το είχαμε αναφέρει εδώ και καιρό μέσα από το blog του υπογράφοντα, μια θέση η οποία θα του έδινε την ευκαιρία να τρέχει στα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής.

 

Στο άρθρο της Blick αναφέρεται ότι ο Willi Weber, μάνατζερ του Hulkenberg, είπε ότι ήθελε να πάει τον Hulkenberg στην McLaren σαν αναπληρωματικό οδηγό αλλά ο Martin Whitmarsh, CEO της ομάδας, διαφώνησε επειδή κάτι τέτοιο θα ασκούσε πίεση στον Button και δεν το ήθελε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...