F1: Άξιζε την σκληρή κριτική του 2010 λέει ο Schumacher

  • -
  • -

Μια συνέντευξη του Michael Schumacher αναρτήθηκε στην προσωπική του ιστοσελίδα. Σε αυτή ο Γερμανός επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής μιλάει για την χρονιά που μας πέρασε αλλά και για το τι να περιμένουμε τι 2011.

 

«Δεν ήμουν καλός όλη την περίοδο. Μπορώ να ζήσω με την κριτική», είπε. «Αυτό που είναι πιο σημαντικό, είναι ότι μου αρέσει πολύ να χτίζω αυτό που χτίζουμε εδώ σαν ομάδα, το οποίο είναι η καλύτερη βάση για επιτυχία, γιατί δεν χρειάζεσαι να βάλεις σε ερωτηματικό το κίνητρο. Και μην το παίρνετε στραβά, δεν χρειάζεται να αναρωτιέστε για την σοβαρότητα. Είμαι ανυπόμονος για την νέα σαιζόν», τόνισε.

 

«Η χρονιά που πέρασε ήταν μια μεγάλη πρόκληση, και με αυτή τη βάση εκπληρώθηκαν οι προσδοκίες. Από άποψη αποτελεσμάτων δεν ήμασταν εκεί που προσδοκούσαμε. Κανένας μας δεν είναι άνθρωπος που τα παρατάει όταν αντιμετωπίζουμε δυσκολίες. Πιστεύω ότι το έχω αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι αγαπώ τις προκλήσεις και μπορώ να τις χειριστώ. Δεν μετανιώνω για την απόφασή μου να γυρίσω πίσω», σχολίασε ο οδηγός της Mercedes, ενώ για το 2011 είπε, «Γνωρίζοντας τις εξελίξεις για την νεα χρονιά είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να παλέψουμε για νίκες με τις δυνάμεις μας. Αυτή είναι μια προοπτική η οποία με κάνει να κοιτάζω μπροστά και να είμαι και πάλι ανταγωνιστικός».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...