Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις: Επιστροφή στα ευρωπαϊκά σαλόνια!

Το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει από φέτος στο πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων!

  • -
  • -

Έπειτα από 7 χρόνια το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει στα Ευρωπαϊκά σαλόνια. Το ενδιαφέρον των πληρωμάτων, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για συμμετοχή στον ιστορικό μας αγώνα που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 5 Νοεμβρίου, είναι ήδη τεράστιο. Ο αγώνας θα αποτελέσει τον ένατο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων και θα διεξαχθεί για 17η χρονιά, αποτελώντας πόλο έλξης για όλους τους φίλους του σπορ που παρακολουθούν το θεσμό παγκοσμίως.

Δείτε ακόμη: Τα 7+1 μοντέλα που σημάδεψαν τη Lancia
Η Οργανωτική επιτροπή του αγώνα φιλοδοξεί για τη διοργάνωση ενός ακόμα καλύτερου αγώνα από αυτόν του 2022. Υπενθυμίζεται πως η περσινή άρτια διοργάνωση αποτέλεσε ''φάκελο'' διαπιστευτηρίων στην Παγκόσμια Ομοσπονδία ώστε πλέον ο αγώνας να βρίσκεται στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων 2023. Τόσο για τον αγώνα Sporting όσο και για τον αγώνα Regularity, η διαδρομή και τα ωράρια είναι έτοιμα και σύντομα θα ανακοινωθούν για τον καλύτερο προγραμματισμό των αγωνιζόμενων. Το προσεχές χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες και για τους δύο αγώνες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...