EKO Acropolis Rally Forum: Παρακολούθησε live τον απολογισμό του αγώνα

To ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις Forum για το 2022 θα μεταδοθεί ζωντανά! Δες πως θα το παρακολουθήσεις.

  • -
  • -

Ο εθνικός μας αγώνας, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, έγραψε το 2022 ακόμα μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του, αποτελώντας έναν από τους πλέον ενδιαφέροντες αγώνες της φετινής χρονιάς. Ο αγώνας κέρδισε τα εύσημα από τις εργοστασιακές ομάδες, από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, αλλά και τον κόσμο που κατέκλυσε τις ειδικές διαδρομές. Την ίδια ώρα, η διεξαγωγή της EKO SSS Special Stage στο Ολυμπιακό Στάδιο, φρόντισε να κεντρίσει το ενδιαφέρον εκατομμύρια θεατών παγκοσμίως, συμπληρώνοντας ιδανικά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε φέτος ο εθνικός μας αγώνα.

Όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν η Αλυτάρχης του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, κ. Ανίτα Πασσαλή, μόλις τα αγωνιστικά περάσουν τη ράμπα του τερματισμού, την αμέσως επόμενη ξεκινάει η σχεδίαση του νέου αγώνα, είναι δεδομένο πως ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η προετοιμασία για το Ράλλυ Ακρόπολις του 2023. Μία χρονιά ορόσημο για τον εθνικό μας αγώνα, αφού θα συμπληρώσει 70 χρόνια ζωής και η οργανωτική επιτροπή επιφυλάσσει εκπλήξεις, αντίστοιχες με το μέγεθος του Ακρόπολις.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Οδηγούμε το Peugeot 208 Rally4 στην υπερειδική του ΟΑΚΑ!

Μέχρι τότε, όμως, προηγείται ο απολογισμός της φετινής διοργάνωσης! Έτσι, στο ΕΚΟ Acropolis Forum, το οποίο θα αποτελέσει ένα συνέδριο με εκλεκτούς καλεσμένους από την Πολιτεία, αλλά και τον χώρο των αγώνων, θα αναπτυχθούν σημαντικές πτυχές του αγώνα. Όπως ο οικονομικός απολογισμός της χρονιάς, η παρουσίαση δράσεων αναφορικά με το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του αγώνα, η αξιολόγηση της πρώτης χρονιάς εφαρμογής της υβριδικής τεχνολογίας στα αγωνιστικά αυτοκίνητα, αλλά και την αποτύπωση της επένδυσης των χορηγών.

Το EKO Rally Acropolis Forum θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου στις 10:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά. Όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν το συνέδριο εδώ ή από την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...