F1: Το 2011 θα είναι μια νέα εποχή για την Ferrari

  • -
  • -

Αισιόδοξη ότι το 2011 θα μπορέσει να κοντράρει τις Red Bull είναι η ομάδα της Ferrari. Μιλώντας στην La Reppublica ο Τεχνικός Διευθυντής της Scuderia Ferrari, Aldo Costa, μίλησε τόσο για το 2011 όσο και για τον τελευταίο αγώνα.

 

«Αυτή τη χρονιά θα μειώσουμε την διαφορά από την Red Bull. Αυτό που κάναμε ήταν να αλλάξουμε δραματικά τον τρόπο δουλειάς μας και αυτό σήμαινε μια περίοδο προσαρμογής. Πληρώσαμε και το γεγονός ότι είχαμε μια αεροδυναμική σήραγγα που ήταν λίγο παλιά. Αλλά τώρα λύσαμε το πρόβλημα και ξεκινήσαμε μια νέα εποχή», είπε ο Aldo Costa.

 

Για το εάν «πέσουν» κεφάλια στην ομάδα μετά από το λάθος στο Abu Dhabi; «Δεν υπέρ του αυτόματου μηχανισμού ‘λάθος-ενοχοποίηση-ποινή’. Προτιμώ να καταλάβω τι έγινε και τι πήγε στραβά και μετά να δούμε τι θα κάνουμε. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι συγκεκριμένες αποφάσεις θα μοιράζονται, με υπευθυνότητα και όχι να πέφτει το βάρος στους ώμους κάποιου. Παρεμπιπτόντως δεν χάσαμε το πρωτάθλημα λόγω στρατηγικής στο Abu Dhani, αλλά γιατί το μονοθέσιο δεν ήταν αρκετά γρήγορο σε σχέση με το άλλο», τόνισε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...