F1: Έχουν χάσει την Γη κάτω από τα πόδια στην Ιταλία

  • -
  • -

Η ήττα της Ferrari στον τελευταίο αγώνα στο Abu Dhabi άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου στην γείτονα χώρα. Μάλιστα στην όλη ιστορία μπλέχτηκαν και πολιτικοί! Ο Roberto Calderoli της Βόρειας Λίγκας κατηγόρησε τον Montezemolo για την λάθος επιλογή της ομάδας να καλέσει για την αναγκαστική αλλαγή ελαστικών του Alonso τόσο νωρίς στον αγώνα και μάλιστα είπε ότι πρέπει να παραιτηθεί και να φύγει από το Maranello!

 

Ο Montezemolo κάλυψε απόλυτα την ομάδα όπως το ίδιο έκανε και ο Domenicali αλλά και ο ίδιος ο Alonso. Είναι γεγονός ότι η κίνηση της Ferrari να απαντήσει στο pit stop του Webber, και όχι να δει τους πραγματικούς αντιπάλους του Ισπανού για την 4η θέση που ήταν οι Petrov και Rosberg ήταν αυτό που έκρινε τελικά τον αγώνα του.

 

Σίγουρα το κλίμα θα βελτιωθεί μέσα στην βδομάδα και η ηρεμία θα έρθει. Το κατά πόσο περιμένουμε αλλαγές στην Scuderia δεν είναι γνωστό αλλά μια πιθανή αποχώρηση Montezemolo δεν θα μας εκπλήξει από την στιγμή που θα ήθελε να κατέβει στην πολιτική σκηνή.

 

Το antivirus της Kaspersky που πλέον είναι νέος χορηγός στην ομάδα, δεν την βοήθησε βλέπετε να βγάλει απο την μέση τον "Ρώσικο Ιο" που άκουγε στο όνομα Vitaly Petrov.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...