F1: Ο επιθυμητός πρωταθλητής

  • -
  • -

Ποιος από τους Webber, Vettel, Alonso, Button και Hamilton θα πάρει τον τίτλο αυτό; Η απάντηση θα έρθει στους 3 αγώνες που απέμειναν. Από τους 5 που αναφέραμε μόνο οι δυο δεν έχουν πάρει το πρωτάθλημα και αυτοί είναι οι οδηγοί της Red Bull Racing.

 

Ο Mark Webber προηγείται στο πρωτάθλημα οδηγών ενώ οι Vettel και Alonso τον ακολουθούν σε απόσταση 14 βαθμών. Το θέμα είναι πώς θα χειριστεί η ομάδα αυτή την κατάσταση. Επισήμως ο Horner είπε ότι δεν θα δοθούν εντολές, και πώς να γίνει αυτό όταν έχεις ένα Webber να λέει στην Μ. Βρετανία «όχι άσχημα για ένα Νο2 οδηγό», όταν κέρδισε τον αγώνα. Θα το αφήσουν μέχρι τέλους. Σε αντίθετη περίπτωση θα έχουμε δράματα. Ο Webber πρέπει να κινηθεί αμυντικά, θέλει όμως μια νίκη για να σιγουρέψει την κατάσταση. Ο Vettel και ο Alonso δεν έχουν πολλά περιθώρια να κινηθούν αμυντικά και πρέπει να βγουν στην αντεπίθεση.

 

Σε ένα άτυπο δημοψήφισμα ανάμεσα στους οδηγούς ο «επιθυμητός» παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν ο Mark Webber. Ίσως είναι η τελευταία του ευκαιρία να κάνει κάτι τέτοιο. Όμως μέσα στην Red Bull Racing όλοι είναι με τα … χίλια πίσω από τον Vettel. Όχι μόνο τον υποστηρίζουν, αλλά έχουν φτάσει στο σημείο να έχουν 100% την πεποίθηση ότι ο Sebastian Vettel θα πάρει τον τίτλο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...