F1: η Vodafone και η Vodafone McLaren Mercedes παρατείνουν την συνεργασία τους

  • -
  • -

* Η παράταση της υφιστάμενης συνεργασίας ισχύει έως τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου της Formula 1 το 2013.

* Η Vodafone παραμένει σαν χορηγός τίτλου της ομάδας και επεκτείνει την κατηγορία της από συνεργάτης κινητής τηλεφωνίας σε συνεργάτη ολοκληρωμένων λύσεων επικοινωνίας της Vodafone McLaren Mercedes.

* Η συνεργασία πρόκειται να επικεντρωθεί στην τεχνική καινοτομία και στην πελατειακή σύνδεση.

Η Vodafone και η Vodafone McLaren Mercedes ανακοίνωσαν την παράταση της συνεργασίας τους στον ονομαστικό τίτλο της ομάδας. Μια συνεργασία που έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία, τόσο από την αθλητική πλευρά όσο και από την πλευρά του μάρκετινγκ, αποδεικνύοντας τη διαρκή παγκόσμια ακτινοβολία του μάρκετινγκ της Formula 1.

Με βάση τη σημαντική επιτυχία που έχει ήδη συντελεστεί, η συνεργασία με τη Vodafone McLaren Mercedes θα εξακολουθήσει να επικεντρώνεται στην εξέλιξη νέων τεχνολογιών, καθώς και στην προσέλκυση των πελατών της Vodafone σε μία σειρά πρωτοποριακών πρωτοβουλιών μάρκετινγκ.

Στο πλαίσιο της νέας συμφωνίας, η οποία θα ισχύσει έως τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2013, η Vodafone θα παραμείνει ως χορηγός τίτλου και θα καταστεί επίσημος συνεργάτης συνολικών επικοινωνιών της Vodafone McLaren Mercedes. Καλύπτοντας σταθερά, κινητά και ευρυζωνικά δίκτυα, υπηρεσίες περιεχομένου και επικοινωνίας και συναφών συσκευών, η συνεργασία θα συνεχίσει να προωθεί τη σχέση αυτή, με ειδική έμφαση στην ενίσχυση και την τεχνική καινοτομία μέσω:

* της επαφής των πελατών της Vodafone με το πάθος της Formula 1 μέσω των υπηρεσιών, εκδηλώσεων και εμπειριών

* της στήριξης της επιτυχημένης αγωνιστικής ομάδας της Vodafone McLaren Mercedes μέσω της μεγαλύτερης τεχνικής ενοποίησης των συνολικών υπηρεσιών επικοινωνίας της Vodafone.

Σύμφωνα με τον Morten Lundal, Group Chief Commercial Officer της Vodafone, «Η Vodafone αποτελεί διεθνές brand με ισχυρές τοπικές ρίζες. Έτσι, η Formula 1 συνιστά μία ισχυρή πλατφόρμα με την οποία μπορούμε να προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες και εκδηλώσεις στους πελάτες μας. Έχουμε ήδη χρησιμοποιήσει τη συνεργασία με τη Vodafone McLaren Mercedes με μεγάλη επιτυχία, προκειμένου να προσελκύσουμε τους πελάτες μας σε αγορές στις οποίες δραστηριοποιούμαστε και δεσμευόμαστε για νέες και ενδιαφέρουσες πλατφόρμες, οι οποίες θα δώσουν τη δυνατότητα στους πελάτες μας να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στη δράση.»

Ο Ron Dennis, Executive Chairman των McLaren Group και McLaren Automotive, δήλωσε: «Η επιτυχία την οποία γνώρισε η Vodafone McLaren Mercedes από την αρχή της συνεργασίας των δύο εταιριών το 2007 ήταν τεράστια.  Από τα συνολικά 68 Grand Prix που διεξήχθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας, οι οδηγοί της ομάδας μας σημείωσαν 21 νίκες και 55 συμμετοχές στο podium των νικητών.»

«Στο μέλλον, ευελπιστώ ότι η Vodafone McLaren Mercedes θα συνεχίσει και θα βελτιώσει την ήδη εντυπωσιακή αγωνιστική μας επίδοση, διασφαλίζοντας ακόμη υψηλότερες αποδόσεις της επένδυσης για τη Vodafone, και αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πως ο μηχανοκίνητος αθλητισμός της Formula 1 παραμένει ένα εξαιρετικό εργαλείο μάρκετινγκ.»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...